Problem z grą przez LAN - ANIAPG FORUM
reklama
reklama

Problem z grą przez LAN

Czyli wszystko o wszystkim i o niczym :)
Rafcio_3D
Posty: 34
Rejestracja: 28 cze 2015, 22:11

Problem z grą przez LAN

Postautor: Rafcio_3D » 22 sie 2015, 20:29

Witam
Mam poważny problem z graniem przez LAN. Przy próbie wejścia na gre lokalną wyswietla się błąd "Nie udało się policzyć z serwerem. Logowanie nie powiodło się: Access Token can not be null or empty." Dlaczego nie mogę grac przez LAN. Mam wyłączone wszystkie zapory na obu komp. I chce grac na 1.8
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
CraftStones
Moderator
Posty: 269
Rejestracja: 10 gru 2014, 21:41
Kontaktowanie:

Re: Problem z grą przez LAN

Postautor: CraftStones » 23 sie 2015, 23:08

Używasz (używacie) launcherów PREMIUM?

Rafcio_3D
Posty: 34
Rejestracja: 28 cze 2015, 22:11

Re: Problem z grą przez LAN

Postautor: Rafcio_3D » 25 sie 2015, 10:04

Nie
Na 1.7.10 z 12modami działa

Awatar użytkownika
CraftStones
Moderator
Posty: 269
Rejestracja: 10 gru 2014, 21:41
Kontaktowanie:

Re: Problem z grą przez LAN

Postautor: CraftStones » 25 sie 2015, 17:46

Z NON-PREMIUM może być różnie. Jakie macie launchery? (rozumiem, że przycisk LAN w nich jest)

Rafcio_3D
Posty: 34
Rejestracja: 28 cze 2015, 22:11

Re: Problem z grą przez LAN

Postautor: Rafcio_3D » 27 sie 2015, 14:15

Mamy te lunchery z tą gompką v2000. Na 1.7.10 wszystko działa.

Awatar użytkownika
CraftStones
Moderator
Posty: 269
Rejestracja: 10 gru 2014, 21:41
Kontaktowanie:

Re: Problem z grą przez LAN

Postautor: CraftStones » 27 sie 2015, 18:27

Czy v2000 to jest najnowsza wersja tego launchera? Możliwie, że nie dopracowano jeszcze opcji LAN na 1.8.

Rafcio_3D
Posty: 34
Rejestracja: 28 cze 2015, 22:11

Re: Problem z grą przez LAN

Postautor: Rafcio_3D » 29 sie 2015, 18:31

Ale na tym samym launcheże ale na 1.7.10 LAN działa.

Awatar użytkownika
CraftStones
Moderator
Posty: 269
Rejestracja: 10 gru 2014, 21:41
Kontaktowanie:

Re: Problem z grą przez LAN

Postautor: CraftStones » 29 sie 2015, 23:05

No to jest coś nie tak z jego przygotowaniem do gry na LAN na 1.8.
Dopóki tego nie poprawią, będzie problem.
Możecie spróbować inne NON-PREMIUM.

HardGamerPL
Posty: 14
Rejestracja: 26 sty 2017, 12:59

Re: Problem z grą przez LAN

Postautor: HardGamerPL » 26 sty 2017, 20:39

Launchery tu nic nie zmienią poprostu wyślij mi screeny a ja tobie pomoge, ponieważ grałem z kolegą na tym laucherze normalnie.


Wróć do „Dział - Minecraftowy Hyde Park”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


cron