Problem z "językiem" - MCA mod - ANIAPG FORUM
reklama
reklama

Problem z "językiem" - MCA mod

Tematy i posty dotyczące problemów i sukcesów (czyli przykładów jak rozwiązano dane problemy)
Rafcio_3D
Posty: 34
Rejestracja: 28 cze 2015, 22:11

Problem z "językiem" - MCA mod

Postautor: Rafcio_3D » 08 lip 2015, 10:12

Witam
Ostatnio znalazłem mod Minecraft Comes Alive na 1.7.10
Zainstalowałem jak w poradniku. Ok wszystko działa. Lecz jest problem ze zmianą języka na polski. Na filmiku AniaPG miała wszystko po polsku, a przecież tak samo zainstalowałem i z tej samej strony. No znam troche angielski, ale jednak chciałbym po polsku.
Bardzo proszę o pomoc.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
CraftStones
Moderator
Posty: 269
Rejestracja: 10 gru 2014, 21:41
Kontaktowanie:

Re: Problem z "językiem" - MCA mod

Postautor: CraftStones » 08 lip 2015, 23:59

W opcjach launcher'a trzeba ustawić język polski.
(temat został nieco zmieniony na: Problem z "językiem" - MCA mod)

Rafcio_3D
Posty: 34
Rejestracja: 28 cze 2015, 22:11

Re: Problem z "językiem" - MCA mod

Postautor: Rafcio_3D » 10 lip 2015, 8:53

Niesyety zmiana języka w launcherze nie pomogła.
Prubowałem też z tym samym modem na v1.8, zmiana języka też nie pomaga :cry:
Ponownie proszę o pomoc. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
CraftStones
Moderator
Posty: 269
Rejestracja: 10 gru 2014, 21:41
Kontaktowanie:

Re: Problem z "językiem" - MCA mod

Postautor: CraftStones » 10 lip 2015, 15:29

Czy masz launcher PREMIUM?

Rafcio_3D
Posty: 34
Rejestracja: 28 cze 2015, 22:11

Re: Problem z "językiem" - MCA mod

Postautor: Rafcio_3D » 10 lip 2015, 15:39

Nie. Mam launcher taki z tą gąbką (v2000 chyba).

Awatar użytkownika
CraftStones
Moderator
Posty: 269
Rejestracja: 10 gru 2014, 21:41
Kontaktowanie:

Re: Problem z "językiem" - MCA mod

Postautor: CraftStones » 10 lip 2015, 15:48

OK, spróbuj innego NON-PREMIUM, tu jest link do SKlauncher https://skmedix.pl/sklauncher/ (jeśli potrzebujesz filmiku na temat jego instalacji to zapewne jest taki na AniaPoGodzinach)

Rafcio_3D
Posty: 34
Rejestracja: 28 cze 2015, 22:11

Re: Problem z "językiem" - MCA mod

Postautor: Rafcio_3D » 13 lip 2015, 19:03

W SKlauncheze nie ma opcji zmiany jezyka :(

Awatar użytkownika
CraftStones
Moderator
Posty: 269
Rejestracja: 10 gru 2014, 21:41
Kontaktowanie:

Re: Problem z "językiem" - MCA mod

Postautor: CraftStones » 13 lip 2015, 22:01

ok, pobrałeś wersję 5.0.6.1-1.7.10 na 1.7.10, czy 4.1.5 na 1.7.10 ? http://www.radix-shock.com/mca--download.html

Rafcio_3D
Posty: 34
Rejestracja: 28 cze 2015, 22:11

Re: Problem z "językiem" - MCA mod

Postautor: Rafcio_3D » 14 lip 2015, 9:02

5.0.6 na 1.7.10
I na mc 1.8 tesz nie dziala po polsku

Awatar użytkownika
CraftStones
Moderator
Posty: 269
Rejestracja: 10 gru 2014, 21:41
Kontaktowanie:

Re: Problem z "językiem" - MCA mod

Postautor: CraftStones » 14 lip 2015, 23:58

hm.. Windows masz ustawiony na polski, angielski?


Wróć do „Dział - Mody 1.7.10”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


cron