Strona 2 z 2

Re: Problem z "językiem" - MCA mod

: 15 lip 2015, 10:50
autor: AniaPoGodzinach
Rafcio_3D pisze:W SKlauncheze nie ma opcji zmiany jezyka :(


Żeby zmienić język - wszystko jedno w jakim launcherze (czy Premium, czy tym z gąbką, czy w SKlauncherze) robisz tak:
1. Uruchamiasz Launcher
2. Klikasz "Play"
- po jakimś czasie uruchamiania pojawia się "Strona Startowa" gry
3. Klikasz "Options"
4. Klikasz "Language"
5. Wybierasz "Polski (Polska)"
6. Klikasz "Gotowe"

Jak zmienisz tutaj język, to w MCA również będziesz mieć polski.

Re: Problem z "językiem" - MCA mod

: 16 lip 2015, 20:51
autor: Rafcio_3D
Niestety. Windows mam polski jezyk launchera tesz i w mc tesz ma polski, a w MCA nadal jest angielski :(

Re: Problem z "językiem" - MCA mod

: 17 lip 2015, 22:14
autor: CraftStones
Zainstaluj i sprawdź wersję 4.1.5 na 1.7.10 - powinien działać język polski (jest w plikach język polski), wersje 5.0.6.1-1.7.10 i 5.0.6.2-1.8 nie mają jeszcze dodanych języków (jest wyłącznie j. angielski).