Problem z mod'em ICBM - ANIAPG FORUM
reklama
reklama

Problem z mod'em ICBM

Tematy i posty dotyczące problemów i sukcesów (czyli przykładów jak rozwiązano dane problemy)
Rafcio_3D
Posty: 34
Rejestracja: 28 cze 2015, 22:11

Problem z mod'em ICBM

Postautor: Rafcio_3D » 11 lip 2015, 11:11

Witam
Mam problem z mod'em ICBM. Po wrzuceniu 4Modów do folderu mods tak jak na filmiku(#350) i włączeniu gry wyświetla się komunikat że potrzebny jest jeszcze mod UniversalElectycity lecz po jego wgraniu mam crash'a.
Co robić? Chyba tylko prosić o pomoc.

Awatar użytkownika
CraftStones
Moderator
Posty: 269
Rejestracja: 10 gru 2014, 21:41
Kontaktowanie:

Re: Problem z mod'em ICBM

Postautor: CraftStones » 11 lip 2015, 23:44

Wklej tutaj ten crash raport.

Rafcio_3D
Posty: 34
Rejestracja: 28 cze 2015, 22:11

Re: Problem z mod'em ICBM

Postautor: Rafcio_3D » 13 lip 2015, 13:52

Crasha jako takiego nie ma jesli nie wsadze uniwersalelectrycity. Po wgraniu 4moduw i po wlonczeniu gry wyswiela sie inf. do uruchomienia gry potrzebny jest mod UniversalElectycity. (czy jakoś tak). Dopiero po wgraniu UE sie [cenzura]. Mam dac tego crasaha który wyskakuje po wgraniu UE.
Sory za interpunkcje.

Awatar użytkownika
CraftStones
Moderator
Posty: 269
Rejestracja: 10 gru 2014, 21:41
Kontaktowanie:

Re: Problem z mod'em ICBM

Postautor: CraftStones » 13 lip 2015, 21:47

tak, wklej crash raport, który jest po doinstalowaniu Universal Electricity.

Rafcio_3D
Posty: 34
Rejestracja: 28 cze 2015, 22:11

Re: Problem z mod'em ICBM

Postautor: Rafcio_3D » 21 lip 2015, 19:19

Niestety pobrane mody mi się usunęły :( . Chciałam jeszcze raz pobrać mody z linków pod filmikiem #350 lecz 2 pierwsze nie działają a z 3 nie da się pobrać a ostatni też nie działa :cry: . Więc jeszcze raz proszę o pomoc.

Awatar użytkownika
AniaPoGodzinach
Administrator
Posty: 38
Rejestracja: 26 lis 2014, 16:57
Kontaktowanie:

Re: Problem z mod'em ICBM

Postautor: AniaPoGodzinach » 21 lip 2015, 22:33

Hmm... Chciałam Ci jakoś pomóc, ale dzisiaj strona Calclavii (mod MFFS) nie działa (znowu)
Myślę, że twórcy tego moda już zostawili w świętym spokoju prace nad wersją 1.6.4 i zajęli się 1.7.10, co również im opornie idzie.
Strona działa tylko raz na jakiś czas i wtedy można pobrać pliki, jednak okazuje się, że i tak nie wszystkie razem współgrają. Gdy nagrywałam filmik (na wersję 1.6.4) do moda potrzebne były 4 pliki, teraz potrzeba pięciu, jednak tego piątego nigdzie nie można pobrać, zatem proponuję, żebyś zmienił wersję na 1.7.10. Sorry.
======================================
Odwiedzajcie mnie :D
* StronaWWW
* YouTube
* Facebook
* Blog

Rafcio_3D
Posty: 34
Rejestracja: 28 cze 2015, 22:11

Re: Problem z mod'em ICBM

Postautor: Rafcio_3D » 22 lip 2015, 14:10

Ok dzięki za pomoc. Poszukam jeszcze na wersje 1.7.10, albo pogram na innych modach.
Pozdrawiam


Wróć do „Dział - Mody 1.6.4”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości


cron