Problem z "językiem" - MCA mod - Strona 2 - ANIAPG FORUM
reklama
reklama

Problem z "językiem" - MCA mod

Tematy i posty dotyczące problemów i sukcesów (czyli przykładów jak rozwiązano dane problemy)
Awatar użytkownika
AniaPoGodzinach
Administrator
Posty: 38
Rejestracja: 26 lis 2014, 16:57
Kontaktowanie:

Re: Problem z "językiem" - MCA mod

Postautor: AniaPoGodzinach » 15 lip 2015, 10:50

Rafcio_3D pisze:W SKlauncheze nie ma opcji zmiany jezyka :(


Żeby zmienić język - wszystko jedno w jakim launcherze (czy Premium, czy tym z gąbką, czy w SKlauncherze) robisz tak:
1. Uruchamiasz Launcher
2. Klikasz "Play"
- po jakimś czasie uruchamiania pojawia się "Strona Startowa" gry
3. Klikasz "Options"
4. Klikasz "Language"
5. Wybierasz "Polski (Polska)"
6. Klikasz "Gotowe"

Jak zmienisz tutaj język, to w MCA również będziesz mieć polski.
======================================
Odwiedzajcie mnie :D
* StronaWWW
* YouTube
* Facebook
* Blog

Rafcio_3D
Posty: 34
Rejestracja: 28 cze 2015, 22:11

Re: Problem z "językiem" - MCA mod

Postautor: Rafcio_3D » 16 lip 2015, 20:51

Niestety. Windows mam polski jezyk launchera tesz i w mc tesz ma polski, a w MCA nadal jest angielski :(

Awatar użytkownika
CraftStones
Moderator
Posty: 269
Rejestracja: 10 gru 2014, 21:41
Kontaktowanie:

Re: Problem z "językiem" - MCA mod

Postautor: CraftStones » 17 lip 2015, 22:14

Zainstaluj i sprawdź wersję 4.1.5 na 1.7.10 - powinien działać język polski (jest w plikach język polski), wersje 5.0.6.1-1.7.10 i 5.0.6.2-1.8 nie mają jeszcze dodanych języków (jest wyłącznie j. angielski).


Wróć do „Dział - Mody 1.7.10”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości


cron