Problem z paczką "Modne Obcasy" - Strona 2 - ANIAPG FORUM
reklama
reklama

Problem z paczką "Modne Obcasy"

Tematy i posty dotyczące problemów i sukcesów (czyli przykładów jak rozwiązano dane problemy)
Awatar użytkownika
AniaPoGodzinach
Administrator
Posty: 38
Rejestracja: 26 lis 2014, 16:57
Kontaktowanie:

Re: Problem z paczką "Modne Obcasy"

Postautor: AniaPoGodzinach » 19 kwie 2015, 16:01

mania8426 pisze:Ja też się dołącze ...
ja natomiast mam tylko 3 mody i tyle nic więcej a te mody to : Minecraft Coder Pack , Forge Mod Loader i Minecraft Forge
proszę o pomoc ;c

Rozumiem, że pobrałaś paczkę Madzi i są tam tylko te trzy mody. Zatem paczka nie pobrała się cała. Pobierz jeszcze raz.
======================================
Odwiedzajcie mnie :D
* StronaWWW
* YouTube
* Facebook
* Blog

mania8426
Posty: 6
Rejestracja: 12 kwie 2015, 13:43

Re: Problem z paczką "Modne Obcasy"

Postautor: mania8426 » 23 kwie 2015, 15:25

Właśnie o to chodzi, że na początku miałam wszystkie mody.
Nie grałam kilka dni , chce zagrać a tu mam tylko 3 mody ;c

Awatar użytkownika
AniaPoGodzinach
Administrator
Posty: 38
Rejestracja: 26 lis 2014, 16:57
Kontaktowanie:

Re: Problem z paczką "Modne Obcasy"

Postautor: AniaPoGodzinach » 23 kwie 2015, 23:49

mania8426 pisze:Właśnie o to chodzi, że na początku miałam wszystkie mody.
Nie grałam kilka dni , chce zagrać a tu mam tylko 3 mody ;c

Dzisiaj "wyszła" paczka zaktualizowana (update). Pobierz sobie ją i zainstaluj zamiast tamtej, to znaczy ten poprzedni folder .minecraft (w którym, z niewiadomych powodów masz tylko trzy mody) zastąp tym nowym folderem .minecraft z paczki "MODNE OBCASY upd01c"
Rozumiem, że na tamtej paczce nie pograłaś sobie, zatem nie masz jakoś mocno rozwiniętego świata. Jeżeli jednak masz, to przed zamianą skopiuj sobie gdzieś save świata (jest w folderze .minecraft\saves) i potem umieść go w tej nowej paczce w folderze .minecraft\saves
======================================
Odwiedzajcie mnie :D
* StronaWWW
* YouTube
* Facebook
* Blog

mania8426
Posty: 6
Rejestracja: 12 kwie 2015, 13:43

Re: Problem z paczką "Modne Obcasy"

Postautor: mania8426 » 24 kwie 2015, 8:15

Dzięki Ania zawsze jesteś pomocna ^.^

SuzanFerret
Posty: 5
Rejestracja: 06 kwie 2015, 20:32

Re: Problem z paczką "Modne Obcasy"

Postautor: SuzanFerret » 26 cze 2015, 19:33

Witam, to znowu ja... Dzięki Waszej pomocy wszystko mi działało na moim starym laptopie, który niestety ostatnio się zepsuł. Mam jeszcze swój "zwykły" komputer na którym chciałam zainstalować minecrafta i paczkę modów madzik89. Niestety po uruchomieniu launchera i wybraniu właściwej wersji gry itp. (bez modów również nie działa) nic się nie dzieje i robi się crash... Może przyda się informacja, że od razu zainstalowałam tą paczkę modów, a wersja javy, którą używam to 7. 79. Z doświadczenia wiem, że mam wysłać treść crasha (oszczędzimy chyba nieco czasu :) ). Oto ona:
---- Minecraft Crash Report ----
// Ouch. That hurt :(

Time: 26.06.15 19:19
Description: Initializing game

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
at atv.O(SourceFile:297)
at atv.d(SourceFile:599)
at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101)


A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------

-- Head --
Stacktrace:
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
at atv.O(SourceFile:297)

-- Initialization --
Details:
Stacktrace:
at atv.d(SourceFile:599)
at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101)

-- System Details --
Details:
Minecraft Version: 1.6.4
Operating System: Windows 7 (amd64) version 6.1
Java Version: 1.7.0_79, Oracle Corporation
Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
Memory: 81323816 bytes (77 MB) / 126353408 bytes (120 MB) up to 1060372480 bytes (1011 MB)
JVM Flags: 6 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx1G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn128M
AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
Suspicious classes: No suspicious classes found.
IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
Launched Version: 1.6.4
LWJGL: 2.9.0
OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
Type: Client (map_client.txt)
Resource Pack: Default
Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
Profiler Position: N/A (disabled)
Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null

Awatar użytkownika
CraftStones
Moderator
Posty: 269
Rejestracja: 10 gru 2014, 21:41
Kontaktowanie:

Re: Problem z paczką "Modne Obcasy"

Postautor: CraftStones » 27 cze 2015, 15:24

Trzeba zaktualizować (zainstalować) sterownik karty graficznej.
Na AniaPGManuals są odpowiednie zagadnienia, które w tym pomogą (.. jak sprawdzić jaką mam kartę graficzną .. jak zaktualizować sterownik karty graficznej ..).

Teresacam
Posty: 1
Rejestracja: 12 mar 2016, 23:53

Problem z paczka "Modne Obcasy"

Postautor: Teresacam » 22 mar 2016, 6:50

Mam swoje krolestwo i mam pewien problem ,a wiec jak mianuje bohatera wasalem i potem pojde do wasala z innego panstwa i z nim rozmawiam to mi mowi jakos ze nie nalezy mu mojemu wasalowi sie te miasto lub zamek i stosunki z nim sie pogarszaja jak to zmienic? Co zrobic zeby tak nie bylo? POMOCY


Wróć do „Dział - Mody 1.6.4”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


cron